• For the safe and optimal use of human proteins

Octapharman vuosikertomus 2019 on julkaistu: klikkaa tästä

Octapharmasta

Octapharma on sveitsiläinen, Euroopan suurin plasman jalostamiseen ja tutkimiseen erikoistunut maailmanlaajuinen yritys. Octapharma on perustettu vuonna 1983 ja se työllistää tällä hetkellä yli 8000 henkilöä ja toimii 48 maassa. Valmistus keskittyy Octapharman kuuteen nykyaikaiseen tuotantolaitokseen, jotka sijaitsevat Ruotsissa, Itävallassa, Saksassa (2 kpl), Ranskassa, ja Meksikossa. Yhteistyöverkostojen kautta Octapharman tuotteet ovat potilaiden saatavilla 113 maassa.


Octapharma AG on maailman suurin yksityisomistuksessa oleva plasmapohjaisten lääkkeiden valmistaja. Octapharma on erikoistunut korkealaatuisten humaanien proteiinilääkkeiden kehittämiseen, valmistamiseen ja markkinointiin. Lääkkeet pohjautuvat humaaniin plasmaan sekä rekombinanttiteknologiaan.

Hyödyntämällä viimeisintä teknologiaa tuotantoprosessin kaikissa vaiheissa voimme tarjota parhaita elämää pelastavia lääkkeitä moniin hematologisiin, immunologisiin sekä tehohoitoa vaativiin sairauksiin. Octapharma noudattaa kaikessa toiminnassaan korkeimpia laatu- ja turvallisuus-standardeja.

Suomessa teemme läheistä yhteistyötä muun muassa Suomen Veripalvelun kanssa, joka toimii myös Octapharman farmaseuttisen plasmavalmisteen jakelijana.