• For the safe and optimal use of human proteins

Ajankohtaista

15.11.2016
Lahjoitus

Octapharma Nordic AB, Suomen sivuliike on tänä vuonna lahjoittanut joulumuistamiseen tarkoitetut...

Octapharmasta

Octapharma on sveitsiläinen, Euroopan suurin plasman jalostamiseen ja tutkimiseen erikoistunut maailmanlaajuinen yritys. Octapharma on perustettu vuonna 1983 ja se työllistää tällä hetkellä noin 6000 henkilöä ja toimii 48 maassa. Valmistus keskittyy Octapharman kuuteen nykyaikaiseen tuotantolaitokseen, jotka sijaitsevat Ruotsissa, Itävallassa, Saksassa (2 kpl), Ranskassa, ja Meksikossa. Yhteistyöverkostojen kautta Octapharman tuotteet ovat potilaiden saatavilla yli 100 maassa.


Octapharma AG on maailman suurin yksityisomistuksessa oleva plasmapohjaisten lääkkeiden valmistaja. Octapharma on erikoistunut korkealaatuisten humaanien proteiinilääkkeiden kehittämiseen, valmistamiseen ja markkinointiin. Lääkkeet pohjautuvat humaaniin plasmaan sekä rekombinanttiteknologiaan.

Hyödyntämällä viimeisintä teknologiaa tuotantoprosessin kaikissa vaiheissa voimme tarjota parhaita elämää pelastavia lääkkeitä moniin hematologisiin, immunologisiin sekä tehohoitoa vaativiin sairauksiin. Octapharma noudattaa kaikessa toiminnassaan korkeimpia laatu- ja turvallisuus-standardeja.

Suomessa teemme läheistä yhteistyötä muun muassa Suomen Veripalvelun kanssa, joka toimii myös Octapharman farmaseuttisen plasmavalmisteen jakelijana.